Защитата ме прави по-красива

MOB_Hero_BG_EN

* замърсяване на въздуха (фини прахови частици и изгорели газове)

Лошият въздух в големите градове

Фините прахови частици и изгорелите газове сериозно увеличават негативния ефект, който замърсяването оказва върху здравето ни.  Замърсяването на въздуха е широко обсъждана тема в градове като Париж, Лондон, Пекин, Мумбай и Банкок.  Но и метрополните региони навсякъде отчитат увеличаване на степента на замърсяване.  Вредните емисии засягат не само нашите дробове, но и нашия най-голям орган – нашата кожа.

Естественият защитен механизъм на кожата се уврежда и така клетките стават уязвими на външни атаки. Това води до загуба на влага и дехидратация, увреждане на кожата, хиперпигментация и ускоряване на процеса на преждевременно стареене. Защитната бариера на кожата отслабва. Какво означава това? Нашата кожа се нуждае от ефективна защита, която да ни предпази от увеличаващите се замърсявания.

ЗАЩИТЕНА И КРАСИВА

Нова серия lavera Hydro Effect с КОМПЛЕКС ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНЕ

През пролетта на 2017, серумът lavera Hydro Effect  е първия продукт в света, сертифициран по NATRUE, който осигурява 24-часова защита от вредните околни влияния. Три нови продукта се присъединяват към серума и създават иновативна серия Hydro Effect с КОМПЛЕКС ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНИЯ.  Съдържащите се активни съставки – био водорасли и натурални антиоксиданти, забавят процеса на преждевременно стареене. Заздравяват естествените защитни функции на кожата, улавят свободните радикали и защитават кожата от вредните околни влияния.

ЗАЩИТА ОТ ЗАМЪРСЯВАНИЯ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН

С Anti-pollution complex

С Anti-pollution complex

Hydro Effect

Измиващ балсам:

Отстранява излишния себум и замърсяванията без да уврежда защитната бариера на кожата.

С anti-pollution complex

С anti-pollution complex

Hydro Effect

Дневен крем:

С дълготрайно хидратиращо действие, не допуска вредните околни влияния* да достигат до кожата.

* замърсяване на въздуха (фини прахови частици и изгорели газове)

С Anti-pollution complex

С Anti-pollution complex

Detox Effect

Детоксикираща маска:

Неутрализира свободните радикали, изглажда кожата и създава красив сияен вид

Хидратация и защита

Хидратация и защита

Hydro Effect

Серум:

Възстановява нивата на водно съдържание в кожата и действа като невидима бариера против вредните външни влияния.

 

 

НАШИТЕ АКТИВНИ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ

Нашите изследователи разработиха иновативен комплекс от активни съставки, които предпазват от вредните външни влияния и създават сияен свеж вид на кожата. Коктейл от интензивни хидратанти, био растителни съставки от нашите лаборатории и нашия иновативен КОМПЛЕКС ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНИЯ създава формула, която се залепва върху кожата като създава невидим защитен слой и не позволява на замърсяванията да достигат до кожата. В същото време осигурява на кожата интензивна хидратация и грижа.

КОМПЛЕКСЪТ ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНИЯ съдържа натурални антиоксиданти, био водорасли и екстракт от пчелник. С тройно действие: защитава кожата от вредните външни влияния, улавя свободните радикали и забавя процеса на преждевременно стареене.

 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

lavera-organic-algae-7cc3dбио водорасли

Произход

Кафявите водорасли (INCI: Fucus serratus extract) растат на скалистите брегове на Европа и се събират на ръка.

Ефект

Кафявите водорасли защитават кожата, имат противовъзпалително действие и заздравяват естествената защитна бариера на кожата. Съдържащите се протеини във водораслите енергизират клетките и ги предпазват от изсушаване. Витамините (амино киселини, витамини A, B2, B12, C, D, E и K) активизират кожата, защитават от вредните външни влияния, борят се със свободните радикали и имат естествено действие като комплекс против стареене. Минералите и следите от редки елементи заздравяват структурата на кожата.

lavera-hyaluronic-acid-154e1хиалуронова киселина

Ефект

Хидратира кожата в дълбочина и така изглажда бръчките

 

 

 

lavera-organic-olive-oil-8703eбио масло от маслина

Произход

Страна на произход: Гърция.

Ефект

Осигурява интензивна грижа и обгръща кожата с подхранващ защитен слой.

 

lavera-abyssinian-oil-85070Масло от абисиния

Произход

Маслото от абисиния произхожда от Етиопските планини, плодороден и слънчев регион. Изобилието от слънце и хранителни вещества прави това масло изключително богато. Маслените семена узряват към края на сухия сезон. Те осигуряват работа и сигурен доход на местното население преди и след този период.

Маслото от абисиния е студено пресовано и се извлича без добавени разтворители. То е прозрачно до леко жълто, без мирис и има много дълъг срок на годност.

Ефект

Маслото създава сияен блясък и мекота без да оставя мазен слой и да тежи на кожата. Тази натурална съставка спомага за запазването на хидратацията на кожата и заздравява естествения липиден слой. Така образува защитна бариера, която предпазва кожата от изсушаване, но и от абсорбиране на замърсители и от други вредни влияния на околната среда.