5 СЪВЕТА ЗА КРАСИВА И ЗАЩИТЕНА КОЖА

schoenerschutz-ccbfb

schoenerschutz-574c6Нашата кожа е изложена всеки ден на множество вредни влияния, които ускоряват процеса на преждевременно стареене. Това са стреса, UV лъчите, тенденциите на увеличаване степента на замърсъване на въздуха от изгорели газове и прахови частици. Посланикът на марката lavera, певица и актриса Ивон Катерфелд, ни разкрива как тя самата защитава кожата си от вредното влияние и запазва красотата и сияйния си свеж вид всеки ден.

schoenerschutz-de946

РАЗКРАСЯВАЩА РЕЛАКСАЦИЯ

Стресът за мен е и стрес за моята кожа. Затова се стремя да осигурявам почивки и разтоварване от време на време. Например, с няколко лесни упражнения за дишане: вдишвайте в продължение на три секунди и издишайте за шест. Практикувайте го в продължение на три минути и ще откриете, че тялото ви се успокоява и отпуска.

schoenerschutz-81736

РАЗКРАСЯВАЩ ФИТНЕС

Ако искате да направите нещо полезно за здравето си и за околната среда, добър пример е карането на колело. Не само ще сте във форма, но и ще запазите природата чиста. Двойно повече красота, нали?

schoenerschutz-cb8ef

РАЗКРАСЯВАЩО ИЗКУШЕНИЕ

Леките масажи на лицето ме карат да се чувствам по-добре. За да си създам малки приятни моменти през деня, обичам да затварям очи и да се масажирам бавно с леки кръгови движения в посока от челото към брадичката.

schoenerschutz-07b31

РАЗКРАСЯВАЩА ГРИЖА

Харесва ми да използвам иновативната серия lavera Hydro Effect с подхранващи съставки, като био водорасли.  Продуктите се допълват и съдържат натурален КОМПЛЕКС ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНИЯ, който образува невидим защитен слой върху кожата и замърсяванията просто се изтъркулват от кожата. Серумът Hydro Effect ми осигурява тонизираща хидратация за моите сутрини. След това нанасям дневния крем Hydro Effect. Това осигурява защита и грижа за моята кожа през целия ден.

schoenerschutz-6c26c

ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Здравословната диета без изкуствени добавки е добра за кожата и душата. Обичам да опитвам различни храни. В момента любими са ми водораслите. Добавете ги към салата или смути и се заредете с истинска антиоксидантна бомба!

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

ИНТЕРВЮ С ДОКТОР ХЕНРИКЕ НОЙХОФ

ИНТЕРВЮ С ДОКТОР ХЕНРИКЕ НОЙХОФ

Грижа залицето

Грижа залицето

ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ

С Anti-pollution complex

С Anti-pollution complex

С anti-pollution complex

С anti-pollution complex

Хидратация и защита

Хидратация и защита

С Anti-pollution complex

С Anti-pollution complex