НАТУРАЛНА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЗА ВСЕКИ

natuerliche-zahnpflege-3b179 За цялостната грижа и защита за възрастни предлагаме нашите пасти COMPLETE CARE с и без флуорид. Разбира се за децата предлагаме натурална грижа със зелен комплекс за превенция, които измива нежно и най-малките млечни зъбки.

Защитете чувствителните зъби и техния емайл с пастата SENSITIVE & REPAIR със зелен комплекс с джамбу (Бразилски паракрес). За натурални бели зъби и здрав емайл разработихме новата паста lavera WHITENING. Съдържа зелен комплекс за здрави и бели зъби с частици от бамбукова целулоза за нежно избелване и естствено бели зъби.

НАТУРАЛНА ДЕНТАЛНА ГРИЖА С ФЛУОРИД

natuerliche-zahnpflege-58b30

complete-care-lavera-tube-9b413Пастата за зъби COMPLETE CARE осигурява цялостна 5-степенна защита с допълнителна доза свежест. Специалната формула от мисвак (т.нар. дърво четка за зъби), евкалипт и маточина създава дълготрайно усещане за свежест часове наред след измиване. Радвайте се на дълготрайна свежест с иноватимния зелен освежаващ комплекс!

ЗЕЛЕН ОСВЕЖАВАЩ КОМПЛЕКС:

Изследователският отдел на натурална козметика lavera създаде високоефективна формула със специална комбинация от активни съставки с евкалипт, която осигурява антибактериална грижа и дълготрайна свежест.

НАТУРАЛНА ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА

whitening-zahncreme-tube-4b260Новата паста за зъби lavera WHITENING е нежна към емайла и в същото време ефективно избелва. Отстранява напълно плаката с екологично-устойчиви почистващи частици от бамбукова целулоза. Така не само постигаме ефективно избелване на зъбите, но и защитаваме природата около нас: като възобновяеми суровини, фибрите, от които са направени почистващите частици от бамбукова целулоза са 100% биоразградими и следователно устойчиви.

ЗЕЛЕН КОМПЛЕКС ЗА ЗДРАВИ И БЕЛИ ЗЪБИ:

Изследователският отдел на натурална козметика lavera създаде високоефективна формула за здрави зъби с активна композиция от почистващи частици от бамбукова целулоза, който отстраняват петната и са нежни към зъбния емайл.

НАТУРАЛНА ПАСТА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ВЕНЦИ И ЗЪБИ

sensitive-und-repair-tube-2f6c2Хората с чувствителни зъби и венци се нуждаят от антимикробни и противовъзпалителни активни съставки.  Зеленият комплекс за чувствителни зъби в пастата lavera SENSITIVE & REPAIR съдържа масло от лайка, богато на флаваноиди, които имат противовъзпалително и антиоксидантно действие. Той нежно отстранява зъбния камък и укрепва емайла.

ЗЕЛЕН КОМПЛЕКС ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ: Изследователският отдел на натурална козметика lavera създаде високоефективна формула със специална комбинация от активни съставки с джамбу (Бразилски паракрес), които имат противовъзпалително действие.

 

НАТУРАЛНА ГРИЖА ЗА ДЕТСКИТЕ ЗЪБКИ БЕЗ ФЛУОРИД

lavera-zahncreme-kids-89a30

Пастата lavera KIDS без флуорид защитава млечните зъби и венци. Нашата натурална био паста за деца с високо качество нежно отстранява плаката и предпазва от кариес, благодарение на съдържащият се зелен предпазващ комплекс. Нежният плодов вкус с био ягода превръща миенете в прекрасно преживяване, а не в скучен ритуал.

 

 

 

complete-care-fluoridfrei-5fd45Новата паста lavera COMPLETE CARE БЕЗ ФЛУОРИД осигурява цялостна 5-степенна защита. Отстранява нежното плаката и е подходяща дори и за деца над 6 години. Съдържащият се зелен предпазващ комплекс ефективно защитава от кариеси и натрупване на зъбен камък.

 

 

 

 

natuerliche-zahnpflege-70121ЗЕЛЕН КОМПЛЕКС ЗА ПРЕВЕНЦИЯ: Изследователският отдел на натурална козметика lavera създаде високоефективна формула без флуорид със специална комбинация от активни съставки на базата на калций, който защитава зъбите.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

lavera-organic-echinacea-0aa02

 

Био ехинацея

Произход: Германия, извлича се от цветовете.

Ефект: Тонизира и защитава кожата.

 

 

lavera-organic-mint-6c3ee

 

Био мента

Произход: Хърватия. Извлича се от био мента.

Ефект: Био ментата има освежаващо, почистващо и охлаждащо действие. Регулира нежеланото омазняване.

 

 

lavera-organic-chamomile-48d08Био лайка

Произход: От хилядолетия лайката е най-важната лечебна билка във фолклора. Лайката е изключително ароматно растение, което достига височина до 50 см. От май до септември, лайка произвежда златисто жълти цветни глави, заобиколени от бели венчелистчета с форма на бял език. Растението расте в цяла Европа и Азия.

Ефект: Терапевтичното действие на лайката се дължи предимно на етеричното масло. Екстрактът има мощно противовъзпалително действие и се грижа за чувствителна, възпалена и суха кожа.

 

lavera-bio-erdbeere-11e4eБио ягоди

Произход: Натуралният аромат се получават от замразяване на сушени плодове и след това се добавя към формулите. Плодът е от сертифицирано биологично отглеждане, Полша.

Ефект: Натуралните аромати дават вкус или аромат различните натурални формули на продуктите.

 

За натурална козметика lavera ароматите играят важна роля. Те са 100% естествени, много разнообразни и приятни: понякога те осигуряват фина нотка, а друг път преобладават и имат положителен ефект върху сетивата. Ароматите ни са създадени от собствения парфюмер на lavera в сътрудничество с френски производител на парфюми. Ароматите могат да пречат на хомоеопатичното лечение.