“Mother and Baby Awards” за детска паста lavera Kids

лавера детска паста победител

Детска паста lavera Kids e победител в категория “Най-добър продукт за хигиена на бебешките зъби и венци“ от Mother and Baby Awards.

Mother and Baby Awards откроиха най-добрите марки и продукти грижата за майката и бебето.  Кандидатурите бяха разгледани и прецизно оценени от специално избрано жури от 10 души. Съдийската комисия се състоя от представители на педиатричните и здравните среди, специалисти и инфлуенсъри, тясно профилирани в сферата.

Първото издание на наградите “Mother and Baby Awards” се проведе в зала Витоша на Интер Експо Център и събра представители на най-големите брандове в индустрията за грижата за майките и техните деца. Разработени от Trade Media в съвместен проект с Атика Ева и Boussias communicatons – водеща В2В компания в Гърция, наградите “Mother and Baby Awards” дадоха възможност на компаниите в бранша да кандидатстват в множество категории и да спечелят признание и разпознаваемост.

Детска паста lavera Kids е победител в категория „Най-добър продукт за хигиена на бебешките зъби и венци“

Пастата lavera KIDS без флуорид защитава млечните зъби и венци. Нашата натурална био паста за деца с високо качество нежно отстранява плаката и предпазва от кариес, благодарение на съдържащият се зелен предпазващ комплекс. Нежният плодов вкус с био ягода превръща миенете в прекрасно преживяване, а не в скучен ритуал.