Punica Granatum

лавера био нар

Био нар

Био нар – гаранция за красота

Нарът ни осигуряват плодова свежест в ежедневието и е лека закуска, която може да се комбинира по различен начин. Независимо дали поръсено върху киселото мляко или сирене, като сок или като смути, ледено студено като заместител на ледени кубчета в минерална вода или като добавка върху салати: семената от нар са хрупкави и свежи и са много вкусни. Ние от lavera също разчитаме на силата на тези малки разкрасяващи плодови зрънца и техните семена.

Състав/INCI: Punica Granatum Fruit Extract, Punica Granatum Seed Oil

Типични райони за отглеждане: Средиземноморски регион, Близкия Изток, Южна Африка, Южна Азия, Китай, Австралия

Талант:  „Гаранция“ за добре поддържани устни и красива коса

Нарът като символ на плодородието

„Punica granatum“ е името на дървото нар на ботаническия език, принадлежи към семейството нарови. В зависимост от вида, то може да бъде широколистно дърво или храст, да достигне височина до 5 метра и възраст до 100 години. Това растение има дълга история: нарът е бил важен източник на храна и е считан за символ на плодородието в древни времена. В плодовете се намират ценните семена, от които извличаме богатия био екстракт от нар за избрани натурални козметични продукти от lavera.

Истински защитник за кожата и косата

Висококачествените био екстракти от нар в подбрани продукти за грижа за косата от lavera имат важен принос за красота. Специалният внимателно балансиран натурален състав с био нар и био киноа осигурява на боядисваната коса сияен блясък и грижа.

Маслото от нар в света на грижата за устни lavera интензивно подхранва напуканите устни и им осигурява натурална грижа и мекота. Изключително подходяща подхранваща грижа за суха, взискателна и стресирана кожа.