Vitis Vinifera

лавера био грозде

Био грозде

Био масло от гроздови семки – малко зрънце с голяма разкрасяваща сила

Кой не харесва червено или зелено грозде? Ароматните плодове са здравословна закуска, но също така имат дълга история като лекарство. От хилядолетия е известно, че от дребните семена може да се получи висококачествено масло, което има овлажняващ ефект и ускорява оздравителния процес. В избрани натурални продукти lavera маслото има подхаранващ ефект, а висококачественият плодов екстракт от био грозде осигурява сияен свеж вид на кожата.

Състав/INCI: Vitis Vinifera (грозде) Seed Oil

Типични райони за отглеждане: Южна Европа, някои части на Западна Азия и Северозападна Африка

Талант:  Натурален защитник на кожата и косата

Истинско грозде = истинско удоволствие

“Истинската лоза” (с латинското име “Vitis Vinifera”) е увивно дърво с много разклонения, достига до 10 метра и се чувства добре в районите с топъл климат. Принадлежи към семейството на лозите и неговите плодове, чудесното сладко и кисело грозде, се събират най-вече през есента. Те са богати на много съставки и включват винена и ябълчена киселина, захар, пектин и естественият пигмент антоцианин, който придава на тъмното грозде интензивен цвят. Гроздето съдържа много минерали и витамини А, В1, В12 и С.

Най-доброто от гроздето за красива кожа

Тъмно и зелено грозде: Висококачественото масло се получава от  неговите семена. Осигурява богата натурална грижа за кожата и косата. В избрани натурални продукти lavera използваме това ценно и хидратиращо био масло от гроздови семки, което има и оздравително действие.

Червено грозде с прозрачни капки на бял фон: Осигурява на кожата и косата интензивна хидратация и е идеална грижа за сухите зони на кожата. Освен финото масло от семената в натурална козметика lavera ние използваме и висококачествения екстракт от плодовете. Благодарение на високотосъдържание на фитохимикали (особено ресвератрол) и многобройни витамини (включително А и С), той има антиоксидантен ефект върху кожата.

Био грозде в нашите продукти

В допълнение към био киноа, био маслото от гроздови семки е важна част от нашите внимателно балансирани натурални формули за нормална и суха коса в серията грижа за косата на lavera. Осигурява цялостна грижа за косъма от корена до върха и улеснява разресването.

Висококачественият био екстракт от грозде се използва и в натуралната козметика lavera. Той е важен компонент в специално балансираните натурални формули на някои продукти за почистване и грижа за лице lavera. В комбинация с други ценни съставки укрепва естествената защитна бариера на кожата и да се бори с признаците на стареене.

lavera Repair & care shampoo sleeping cream ЛЕКА НОЩ МАСЛО-ЕЛИКСИР ЗА ПРЕЗ НОЩТА lavera Лека нощ 2в1 крем и маска за ръце: