Salicylic acid

салицилова киселина прахНатурална салицилова киселина – Вашия път към чиста кожа

Що се отнася до грижата при проблемна и комбинирана кожа, ние в натурална козметика lavera разчитаме на силата на природата: растителните съставки във внимателно комбинирани формули видимо подобряват състоянието на кожата и са нежни, за да не я  натоварват допълнително. Един от ключовете за чиста кожа с равномерен тен е натуралната салицилова киселина.

Състав/INCI: Salicylic acid

Произход: Естествената салицилова киселина, която използваме, се получава от плодовете на гаултерия.

Талант:  Отваря порите и позволява на замърсяванията да излязат

Чиста кожа и усещане за свежест

Натуралната салицилова киселина, която се извлича от гаултерия, ефективно освобождава кожата от замърсявания и предотвратява повторното им появяване. Натуралната разкрасяваща почистваща помощ премахва мъртвите кожни клетки. С това ексфолиращо действие помага на кожата да се обнови по-бързо.

По този начин натуралната салицилова киселина – в комбинация с други висококачествени съставки – осигурява равномерен и свеж тен. Също така има противовъзпалително действие върху съществуващите пъпки. Но това не е всичко! Благодарение на антимикробния си ефект, може да предотврати появата на нови замърсявания.

 

Натуралната салицилова киселина в нашите продукти

В избрани продукти за почистване и грижа за лицето на lavera, тази растителна съставка помага за почистване и избистряне на кожата ви. Отваря запушените пори и улеснява отстраняването на излишния себум и мръсотията от кожата. Изпитайте усещането за свежа и чиста кожа сега!

4021457639601-Pure-Beauty-3in1-Wash-Scrub-Mask 4021457641581-Pure-Beauty-Purifying-Facial-Tonic 4021457639571-Pure-Beauty-Pore-Refining-Moisturizing-Fluid-box-cream 4021457639540-Pure-Beauty-Anti-Spot-Gel