Tocopheryl Acetate, Tocopherol

Vitamin E Tocopheryl Acetate TocopherolВитамин E – регенерира и защитава кожата

Витамините са важна част от диетата, но кожата ви също може да се възползва от тези ценни съставки за красота. Нашият фаворит: Витамин Е – истинска класика в грижата за зряла кожа. Разберете сега как кожата ви може да се възползва от витамин Е.

Състав/INCI: Tocopheryl Acetate, Tocopherol

Талант:  Защитава клетките на кожата и насърчава регенерацията на кожата

Защита за клетките на Вашата кожа

Витамин Е (наричан още токоферол) е една от най-важните съставки за красива, здрава и сияйна кожа. Той е мастноразтворим витамин, което му позволява да проникне по-дълбоко в слоевете на кожата. Този ценен, физиологичен антиоксидант има важен принос за активната защита на клетките в епидермиса и така помага на кожата да запази своята младост и естествен блясък.

Антиоксиданти в действие в услуга на красотата

Витамин Е комбинира няколко ефекта срещу стареенето на кожата. Когато се комбинира с други съставки, може да подобри задържането на влага в кожата и да окаже противовъзпалително действие в по-дълбоките й слоеве. В допълнение към многобройните си предимства за красота, витамин Е има едно ясно преимущество: докато витамините А и С се използват главно за специфични кожни проблеми, витамин Е е абсолютно универсален. Подходящ е за всеки тип кожа и е с отлична поносимост.

lavera sleeping care girl

Антиоксидантите, например витамин Е, предпазват кожата от стареене, като се борят със свободните радикали в клетъчните мембрани. Свободните радикали са агресивни молекули, които могат да ускорят стареенето на кожата, като атакуват здрави кожни клетки. Това може да бъде предотвратено чрез използване на продукти за грижа за кожата, съдържащи много витамин Е.

Витамин Е в нашите продукти

Витамин Е играе важна роля в подбрани продукти за грижа за лицето и тялото от lavera. Нищо чудно – като надежден ловец на радикали, води война със стареенето на кожата. Може да подобри повърхностната структура на кожата и да подобри способността й да запазва ценната влага. Хидратацията е важна, за да поддържате кожата и вида й де е гладък и здрав.

sleeping cream ЛЕКА НОЩ МАСЛО-ЕЛИКСИР ЗА ПРЕЗ НОЩТА ЛЕКА НОЩ ОКОЛООЧЕН НОЩЕН КРЕМ lavera Лека нощ 2в1 крем и маска за ръце: