Calcium Lactate, Sea Salt

натурални минералиНатурални минерали – сигурност и свежест в твоя ден

За много хора използването на дезодорант е част от ежедневната им рутина за красота. Знаете ли, че самата пот е без мирис? Но когато потта по кожата ви се разгради от бактериите, се появява неприятната телесна миризма. Със силата на естествени минерали като например калций или морска сол, серията дезодоранти на натурална козметика lavera могат да предпазят от телесна миризма. Тук ще разберете кои натурални съставки използваме, за да се борим с нежеланите миризми по естествен начин.

Състав/INCI: Calcium Lactate, Sea Salt (Морска сол)

Талант:  Естествена и ефективна защита срещу телесна миризма

Естествени минерали – съкровища на природата

В нашите дезодоранти разчитаме на силата на природата. Ние умишлено избягваме алуминиеви соли и предпочитаме да използваме натурални минерали и растителни съставки, които нежно противодействат на телесната миризма. Естествени минерали като калция и ценната морска сол са безценни съставки в нашите сертифицирани натурални дезодоранти.

Натуралните минерали в нашите продукти

В нашите натурални дезодоранти, естествените минерали имат важна роля, защото ефективно предпазват от миризми. В комбинация с други ценни съставки, те могат да помогнат за намаляване на растежа на бактериите, причиняващи неприятна телесна миризма.

Искате ли естествено усещане за свежест на тялото? Открийте нашите ефективни защитни дезодоранти сега – естествено без алуминиеви соли!

 

Открийте нашите дезодоранти lavera

Дезодорант крем Natural & Strong Дезодорант ролка Natural & Strong Дезодорант спрей Natural & Strong Basis sensitiv Дезодорант ролка Natural & Sensitiv