Серум Hydro Effect с комплекс против замърсявания

csm_opener_01_EN_3d542df097

Новият серум Hydro Effect с комплекс против замърсявания на натурална козметика  lavera. Ефективно защитава и интензивно хидратира  кожата с ценни био водорасли.

ВСИЧКИ ПОЗНАВАТ ВОДОРАСЛИТЕ

Независимо дали се използват за декорация в бенто – японските кутии за обяд в суши ресторанта или са полепнали между пръстите на краката в ви на плажа – всички познават водораслите. Неоспоримият факт, че водораслите са малко природно чудо е ясно показано от lavera в иновативнния и ефективен продукт за грижа за лицето: серум Hydro Effect с комплекс против замърсяване, съдържащ естествени антиоксиданти и био водорасли.  Осигурява на клетките на кожата витализираща и ефективна защита от вредните околни влияния и е 100% сертифициран натурален продукт. Благодарение на леката си формула, серумът попива бързо в кожата и влива в клетките чиста енергия и хидратация. В същото време подготвя кожата да поеме последващата грижа на активните съставки. Продуктът е перфектна основа за ежедневна сутрешна грижа и начало на ритуала за красота – и голямо постижение от новото ни любимо морско растение.

Смог – аларма в големите градове

Мръсният въздух в градските райони състарява кожата ни по-бързо!

Кожата ни е най-големия ни орган и е изложена непркъснато на негативните вредни влияния на околната среда, навсякъде и обикновено без никаква защита. Фините микро-прахови частици отделяни от изгорелите газове на колите и производствените емисии не могат да се видят с просто око и често остават незабелязани – освен от нашата кожа! Следите от негативните им влияния могат да се видят по кожата във формата на зачервявания, пъпки и реакции на хиперчувствителност. Замърсяването на въздуха от горивни процеси, мръсотия и газове както и UV лъчите спомагат за образуването на свободни радикали. Те атакуват молекулите, протеините и липидите, които са важни нормалното функциониране на клетките. Преждевременното стареене, увреждането на кожата, дехидратацията и пигментните петна могат да бъдат резултат от тяхното негативно въздействие. Според съвременните проучвания микро праховите частици, които засягат кожата ускоряват процеса на стареене до 10%*.

*Източник: Robertet Group, New Beauty Territories – Natural Collection