ВАШИЯТ РЕЖИМ ЗА ЗДРАВА КОЖА СЪС СЛЪНЧЕВ ТЕН

lavera sun care rangeДа събираш достатъчно слънчева светлина е важно — без значение дали сте на луксозен плаж или разходка на юг, за да избягате от студеното време. Но колкото и да е прекрасно да усещате топлите лъчи по кожата, винаги трябва да помните да нанасяте качествени продукти, които защитят кожата ви от вредните UVA и UVB лъчи. Новите слънцезащитните продукти на натурална козметика lavera съдържат композиция от активни съставки, които да ви предпазят. Нашите слънцезащитни продукти са иновативни натурални състави на активни съставки и балансирани формули, които осигуряват надеждна и моментална слънцезащита за чувствителната кожа. Новите слънцезащитни кремовер лосиони и спрейове lavera се разнасят по-лесно и оставят по-незабележим слой. Започват да защитават и действат от момента на нанасяне и са подходящи за страдащите от невродерматит.

Леката формула на минералната слънцезащита намалява риска от раздразнения на кожата, алергии и акне от Майорка, причинени от слънчевата светлина.

Reef Friendly

Знаете ли, че обикновените слънцезащитни продукти скоро ще бъдат забранени от някои плажове? От януари 2021 г. UV филтрите октиноксат и оксибензон ще бъдат забранени според хавайския закон в продуктите за защита от слънце. Причината е, че те могат да причиняват алергии при хората, но и имат негативно влияние върху кораловите рифове.

Според Международната инициатива за коралов риф (Icri) около 14 000 тона слънцезащитен крем се озовават в океаните по целия свят всяка година. Следователно последиците от тях могат да се видят ясно на оживените плажове. Но опасността не е само далече отвъд океана.
sea reef
През 2015 г. двата подозрителни UV филтъра са открити и в Балтийско море (DOI: 10.1016 / j.marpolbul.2017.07.057). За да избегнете замърсяването на океаните от двата синтетични UV филтъра, можете да преминете към продукти с минерални UV филтри, а в идеалния случай с натурална формула.
Нашите натурални слънцезащитни продукти с естествени минерали са не само в съответствие с хавайския регламент за безопастност на рифовете и са “Reef friendly”, но и осигуряват моментална защита, абсорбират се бързо и съдържа активни подхранващи съставки за грижа за кожата като био слънчогледово и био масло от каранджа. Поставете един от слънцезащитни продукти lavera Sun Sensitiv в куфара си и направете нещо добро за себе си и околната среда.

 

100% МИНЕРАЛНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА СЪС ЗЕЛЕН-UV-ЗАЩИТЕН-КОМПЛЕКС

lavera sun care lotion spf30Още през 1990г натурална козметика lavera произвежда един от първите слънцезащитни продукти на минерална основа. Оттогава марката предлага ефективна подхранваща слънцезащита. Новите слънцезащитни продукти съдържат внимателно балансирана натурална композиция с минерални UV филтри, био слънчогледово масло и био кокосово масло. Осигуряват моментална и водоустойчива слънцезащита. Леката им формула се разнася лесно и е по-малко забележима върху кожата. Намаляват риска от появата на кожни раздразнения, алергии, както и акне Майорка, причинени от слънцето. Подходящи за хора, страдащи от невродермит.

НАТУРАЛНА ГРИЖА ЗА ДЪЛГОТРАЕН ТЕН: ЛОСИОН ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ СЪС ЗЕЛЕН ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС

lavera_after_sun_square

Грижата за вашата кожа е важна стъпка след слънчеви бани. След излагане на слънце вашата кожа е стресирана, изсушена и изпъната. Правилната грижа подхранва кожата и запазва сияйния слънчев тен дълго след ваканцията.Поглезете кожата си след слънчеви бани. Тя ще ви се отблагодари!

Грижата за след слънце lavera подхранва с био алое, био масло от ши и витамин Е. Има охлаждащо и освежаващо действие. Попива бързо в кожата. Осигурява прекрасен дълготраен тен.

 

СЛЪНЧЕВ ТЕН: АВТОБРОНЗАНТИ LAVERA СЪС ЗЕЛЕН БРОНЗИРАЩ КОМПЛЕКС

лавера автобронзант

Само защото не сте го постигнали на плажа не означава, че трябва да се откажете от златния сияен тен! Автобронзантите lavera с био слънчогледово масло и био масло от ядката на макадамия осигуряват сияен слънчев тен. Нанася се лесно, попива бързо и се грижи за кожата.