Правилно премахване на грима с натурална козметика lavera!

Дегримьор, почистващо мляко или гел за измиване – добре дошли в джунглата от продукти за премахване на грим! Не се притеснявайте, в натурална козметика lavera ще откриете подходящия продукт за вашите нужди и индивидуален тип кожа.

lavera измиващи продукти за всеки ден

Снимка: lavera.de

Познавате ли нуждите си?

Колко често и с кои продукти трябва да почиствате лицето си, зависи не само от вашия тип кожа, но и от продуктите, които нанасяте на лицето си през деня. Не само трябва внимателно да премахвате грима всяка вечер преди лягане, но трябва да премахнете и слънцезащитния си крем. Дори и да не нанасяте нито SPF, нито грим, трябва да почиствате лицето си вечер, за да го подготвите за последваща грижа.

lavera 2в1 измиващо мляко за лице

Снимка: lavera.de

Двойно почистване

През деня всичко се натрупва върху кожата ни: вечер трябва добре да премахвате слънцезащитния продукт, грим, пот и замърсявания. Концепцията за двойно почистване е отлично решение и означава да почистите лицето си в две стъпки.

Премахнете грима си при панда очи!

lavera мицелрана вода

Снимка: lavera.de

Първо трябва внимателно да разтворите мръсотията и частиците грим по кожата с масло или почистващо мляко например с basis sensitive мляко 2в1. Затова нанесете малко от млякото на суха кожа и масажирайте нежно. След това можете просто да премахнете остатъци от грим около очите с тампон за премахване на грим. За тази цел най-подходящи са мицеларна вода или дегримьор. Ефективната почистваща формула на новата мицеларна вода lavera Hydro Sensation премахва грима и освежава кожата.

Съвет: Използвайте тампони за премахване на грим за многократна употреба вместо конвенционални памучни тампони! Mожете да ги изперете в торбичка за пране и да ги използвате отново и отново – определено това е по-устойчивата алтернатива!

Нежно измиване с натурална козметика

Измиващи продукти lavera

Снимка: lavera.de

За цялостно интензивно почистване след lavera basis sensitiv мляко 2в1 нанесете lavera нежен измиващ гел на влажна кожа и внимателно я масажирайте. Изплакнете гела с хладка вода. Не забравяйте: С него може да измиете и шията и деколтето си в тази стъпка! Гелът е подходящ и при суха и чувствителна кожа.

Ако се борите с проблемна кожа, lavera 3 в 1 измиващ крем-пилинг-маска е идеалното решение. С него може ежедневно да почиствате лицето и поне веднъж седмично да си правите пилинг и почистваща маска.