Ре-енергизираща грижа през нощта

Мечтата за свежа кожа се сбъдва през нощта

Нашият активен живот често се отразява на кожата ни. Блед тен, загуба на еластичност и бръчки около очите ни карат да изглеждаме уморени. Добре е да знаете: Докато спим, клетките на кожата ни работят на пълни обороти, за да заличат следите от деня.

lavera sleeping care girl

Много по-добре е: ефективно да подпомогнем процеса на възстановяване на кожата със специална нощна грижа. Също може да работи и по естествен начин с новата уникална серия – грижа за кожата от натурална козметика lavera, която се бори с признаците на умора и ни осигурява прекрасна свежа и сияйна кожа за една нощ.

ЛЕКА НОЩ ОКОЛООЧЕН НОЩЕН КРЕМ ЛЕКА НОЩ МАСЛО-ЕЛИКСИР ЗА ПРЕЗ НОЩТА sleeping cream

Красива за една нощ – със сертифицирана натурална козметика

Повече от 30 години ние от lavera се учим от природата, отключваме нейните тайни и разработваме нашите висококачествени продукти като се стремим да съчетаем натуралност, ефективност и красота. Доказателство за това е и нашата нова линия – нощна грижа за лицето lavera – уникална вечерна рутина грижа за кожата с качеството на 100% сертифицирана натурална козметика. girl sleeping care good night cream
girl sleeping care good night serum elixir Ние от lavera сме убедени: Красотата на сутринта започва от вечерта. За да подпомогнем процеса на възстановяване на кожата по време на фазата на нощна почивка, добавихме два нови, иновативни продукти към нашия популярен ре-енергизиращ крем lavera за през нощта: масло-еликсир за през нощта и нощна околоочна грижа.
Нашите балансирани композиции с био грозде, витамин Е и избрани активни съставки с могъща сила от природата дават на кожата повече енергия, подпомагат обновяването на клетките през нощта и видимо се борят с признаците на умора. За забележимо добре отпочинала, сияйно свежа кожа на сутринта.

Всяка секунда разкрасяващ сън е от значение

Когато заспим, кожата работи усилено, за да поправи щетите нанесени през деня. Роля в това играят хормоните, които се отделят в по-големи количесва през нощта. Един от най-важните е хормонът на съня мелатонин. Той не само ни прави сънливи, но е и изключителен ловец на свободните радикали.Кожата е особено възприемчива към активните съставки по време на възстановяваща фаза на почивка. Новата нощна серия – грижа за лицето lavera подпомага естествения процес на регенерация през нощта с био грозде и витамин Е, и избрани активни съставки от природата, осигурява на кожата повече енергия и сияйна свежест на сутринта. lavera sleeping care girl 2

Чиста съвест към природата за спокоен сън

Открийте новата нощна грижа и почувствайте нов прилив на енергия през нощта – за сияен свеж вид на сутринта! Изпитайте доброто чувство да дадете своя ефективен принос за опазването на околната среда заедно с нас. Нашите формули са биоразградими и изцяло без микропластици, силикони, изкуствени аромати, оцветители и консерванти *.
girl sleeping care good night eye cream
Произвежда се и се пакетира по устойчив начин в Германия. Всички кутийки на нашата нощна серия са направени от 100% рециклирани фибри, бурканчето на ре-енергизиращия нощен крем е от 73% рециклиран материал, а тубичката на новия околоочен крем е е от 57% рециклиран материал.

Три стъпки за още по-ефективен разкрасяващ сън

girl sleeping care good night care line

 

С новата линия за грижа за лицето имате уникална естествена грижа за през нощта, с която можете да подпомогнете регенерацията на кожата си още по-ефективно – за отпочинал, сияещ, свеж вид на сутринта. С три координирани стъпки за грижа можете да се възползвате максимално от своя разкрасяващ сън …

 

 

 

 

1. Новото ре-енергизиращо нощно масло-еликсир се предлага в шишенце с пипета, изработено от цветно стъкло и се нанася върху почистена кожа като серум.Иновативната формула с натурални активни съставки като био грозде и витамин Е стимулира естествения процес на регенерацията на  клетките на кожата през нощта и предлага изключително интензивна грижа. Нежната обгръщаща формула се разтапя върху кожата и я омекотява – за отпочинал сияен вид на сутринта. 2. Нашият копринено нежен ре-енергизиращ крем за през нощта lavera се превърна в любимa нощнa грижа за много жени. Ревитализира и изглажда тена през нощта и подпомага естествения процес на обновяване на клетките. В внимателно балансираната формула с био грозде и витамин Е, както и подбраните енергизиращи съставки от природата работят заедно: за повече енергия за клетките, гладка и еластична кожа, и свеж и сияен тен. 3. Създадохме нощния околоочен крем, специално за деликатната зона около очите, която е особено предразположена към признаци на умора.Кремът се грижи нежно за чувствителната зона около очите, намалява тъмните сенки под очите, мимическите бръчки и сухите линии през нощта. Гладката консистенция осигурява интензивна хидратация и сияен красив вид на сутринта. Грижата за очите може да се използва и като нощна маска за очи.
ЛЕКА НОЩ МАСЛО-ЕЛИКСИР ЗА ПРЕЗ НОЩТА sleeping cream ЛЕКА НОЩ ОКОЛООЧЕН НОЩЕН КРЕМ